My Work Is Not Yet Done

een meesterwerkje van Thomas Ligotti (Engels)
Auteur: 
Thomas Ligotti
2009

Dit horror boek staat in beste horror boeken  

My Work Is Not Yet Done - beste horror boeken ooit

Three Tales of Corporate Horror

Wanneer junior manager Frank Dominio plotseling wordt gedegradeerd en vervolgens wordt ontslagen, lijkt er meer dan een kern van waarheid in zijn vervolgingsfantasieën te zitten. Maar terwijl hij zich voorbereidt om de score gelijk te trekken met degenen die verantwoordelijk zijn voor zijn ondergang, vindt hij onbewust een bondgenoot in een duistere en kwaadaardige kracht die hem bovennatuurlijke krachten schenkt. Frank neemt zijn wraak op de meest gruwelijke manieren die je je kunt voorstellen, maar er zal een verschrikkelijke prijs voor betaald worden zodra zijn werk is gedaan. Voorbestemd om een cultklassieker te worden, zal dit verhaal over bedrijfshorror en demonische vergelding een snaar raken bij iedereen die ooit ontevreden is geweest op het werk.

My Work Is Not Yet Done is heel originele horror van schrijver Ligotti die horror verheft tot een echt literair genre. Maar let op: het blijft echt wel horror om te lezen. In het Engels wel dus, want niet vertaald spijtig genoeg. Het bekendste werk van Ligotti is overigens Songs Of A Dead Dreamer, een verhalenbudel.

Met 'My Work Is Not Yet Done' nog niet gevonden wat je zocht?

Er zijn nog veel meer steengoede horror boeken te ontdekken op de site.

Zo hebben we uitgebreide lijsten met top 10 horror boeken, top 10 horror boeken voor de jeugd en de beste horror boeken series. Als je deze lijsten eens doorkijkt vind je zeker nog een goed fhorror boek om te lezen. Misschien wel je nieuwe favoriete horror boek.

Op ScienceFictionBoeken.com vind je anders ook nog lijsten van de science fiction boeken en elders fantasy boeken. Veel leesplezier.