Andere websites met boeken

Bekijk ook eens een aantal andere goede websites waar je nog boeken kan vinden om te lezen. Gaande van thrillers tot fantasy boeken en romans.

SpannendeBoeken.com

 Spannende Boeken vind je de best verkochte spannende boeken 2021 van vorig jaar, net als de beste spannende boeken 2022 van dit jaar. Daarnaast heb je er uitgebreide lijsten met specifieke thrillers: Scandinavische thrillers, detective en mysterie, jeugdthrillers, thrillers met horror elementen, psychologische thrillers, literaire thrillers,... de lijst gaat verder en verder. Er zijn al meer dan 100 boeken te vinden op de site.

Sciencefictionboeken.com

Science Fiction BoekenOp Science Fiction Boeken kan je de beste sciencefiction boeken vinden. Echte aanraders binnen het sciencefiction genre. Van de klassieke science fiction verhalen over het eerste contact met een buitenaardse samenleving of over ruimte oorlogen met buitenaardse rassen die een invasie plannen van de Aarde. Er zijn ook top 10 lijsten te vinden van de beste sciencefiction boeken series en de beste sciencefiction boeken jeugd. Voor de liefhebbers van fantasy boeken hebben we ook een lijst van de beste sciencefiction boeken voor fantasy fans. Beide genres hebben raakpunten dus liefhebbers van fantasy kunnen zeker eens proberen om een svcience fiction boek te lezen.

Bestefantasyboeken.com

Fantasy BoekenBestefantasyboeken.com is een website die helemaal gewijd is aan alle fantasy boeken. Je vindt er top tien lijsten van de beste fantasy boeken ooit, de beste fantasy boeken series en de beste fantasy boeken voor de jeugd. Je vindt er de echte aanraders en tips binnen het fantasy genre, van Tolkien tot Brandon Sanderson. Ook nieuw is een lijst van fantasy boeken die gelijkaardig zijn aan de fantasy boeken van Harry Potter. Genoeg keuze dus als je op zoek bent naar een goed fantasy boek om te lezen. Kom zeker eens grasduinen in de meer dan 100 fantasy boeken op de website.

Bestekookboeken.com

KookboekenOp zoek naar goede kookboeken? Op Bestekookboeken.com vind je de beste en best verkochte kookboeken. Wil je graag op een verantwoorde manier diëten dan heb je er ook een rubriek met de beste dieetboeken. Misschien is het beste dieet wel een dieet waarbij je gewoon lekker en gezond eet en op een verantwoorde manier langzaam aan vermagert. Ondertussen staan er ook al nieuwe kookboeken uit 2020 op de websites en populaire vegetarische kookboeken, of vegan kookboeken, barbecue kookboeken of kookboeken om lekker te gaan bakken. De nieuwste lijst is een top 10 kinderkookboeken met kookboeken waarmee kinderen zelf aan de slag kunnen gaan en hun eigen maaltijden kunnen gaan klaarmaken, met of zonder de mama en papa.

BesteBoeken.be

Beste BoekenBesteBoeken.be is een website waar je goede boeken kan vinden om te lezen in allerlei verschillende genres. De website bevat zo bijvoorbeeld lijsten met de beste science fiction boeken, beste fantasy boeken, beste horror boeken en beste spannende boeken. Daarnaast vind je er ook de beste historische romans en goede romans en biografieën. Er staan ondertussen meer dan 100 verschillende boekbesprekingen op BesteBoeken.be en er worden voortdurend nieuwe boeken aanraders toegevoegd, dus het loont zeker de moeite om eens te gaan kijken. Op de website heb ik al mijn eigen favorieten verzameld.

Boekentips.com

Boeken aanraders en tipsBoekentips.com is een goede plek om nieuwe boeken annraders te ontdekken. De site is nog in opbouw maar je kan er al verschillende interessante lijsten van boeken aanraders terugvinden. Onder andere lijstjes van de best verkochte boeken en romans van 2020, zowel van Nederland als België. Recente lijsten zijn lijsten van de beste horror boeken ooit en beste oorlogsboeken ooit, maar er worden nog voortdurend nieuwe lijsten van boekentips aangemaakt zoals recent verschillende lijsten van kookboeken uit 2019 en 2018, naast kinderkookboeken en vegetarische kookboeken.

BesteKinderboeken.com

Bestekinderboeken.com is dé website voor en over kinderboeken. Met uitgebreide lijsten van leuke kinderboeken voor de leeftijden van 0 tot 12 jaar:

Daarnaast heb je een lijst met alle bekende kinderboeken en een lijst met enkel de meeste recente leuke kinderboeken. Neem zeker eens een kijkje als je geschenken zoekt voor kinderen tot 12 jaar.

BesteJeugdboeken.com

BesteJeugdboeken.com is dé website voor en over jeugd- en Young Adult boeken. Je vindt er uitgebreide lijsten met de beste jeugdboeken van 2018 tot 2020 en de beste jeugdboeken ooit. Er zijn ook top 10 lijsten met de beste jeugdboeken voor 12 tot 15 jarigen en jeugdboeken voor +15 jaar. Bijkomende lijsten zijn onder andere een top 10 Young Adult fantasy boeken voor de jeugd, romantische Young Adult en nog veel meer. Neem gerust eens een kijkje op de website waar meer dan 100 Young Adult boeken zijn verzameld.

Andere interessante websites

Op Muziektips.com vind je lijsten met de beste en bestverkochte cd's en lp's van het moment in genres zoals rock, pop, country, indie en nog veel meer.

Op de top 10 lijstjes vind je lijstjes als de beste 10 dating apps, een top 10 van de mooiste dieren ter wereld of een top 10 van de beste zangers aller tijden.