Andere websites met boeken

Bekijk ook eens een aantal andere goede websites waar je nog boeken kan vinden om te lezen.

SpannendeBoeken.com

Op Spannende Boeken vind je de best verkochte spannende boeken van het moment, net als de beste spannende boeken van 2017. Daarnaast heb je er uitgebreide lijsten met specifieke thrillers: Scandinavische thrillers, detective en mysterie, jeugdthrillers, thrillers met horror elementen,... de lijst gaat verder en verder.

Sciencefictionboeken.com

Science Fiction BoekenOp Science Fiction Boeken kan je de beste sciencefiction boeken vinden. Echte aanraders binnen het sciencefiction genre. Van de klassieke science fiction verhalen over het eerste contact met een buitenaardse samenleving of over ruimte oorlogen met buitenaardse rassen die een invasie plannen van de Aarde. Er zijn ook top 10 lijsten te vinden van de beste sciencefiction boeken series en de beste sciencefiction boeken jeugd. Voor de liefhebbers van fantasy boeken hebben we ook een lijst van de beste sciencefiction boeken voor fantasy fans.

BesteReisgidsen.com

BesteReisgidsen.com is dé website voor en over de beste reisboeken. Een greep uit het aanbod: reisgiden Vietnam, reisgidsen Bali, reisgidsen China, reisgidsen Tibet, reisgidsen Nepal, ...

Op BesteReisgidsen.com vind je reisboeken voor alle landen ter wereld en van alle continenten. Naast reisgidsen vind je op de site ook een selectie van de beste reisverhalen ter wereld. Ook voor stadsgidsen kan je op deze site terecht.

Bestefantasyboeken.com

Fantasy BoekenBestefantasyboeken.com is een website die helemaal gewijd is aan fantasy boeken. Je vindt er top tien lijsten van de beste fantasy boeken ooit, de beste fantasy boeken series en de beste fantasy boeken voor de jeugd. Je vindt er de echte aanraders en tips binnen het fantasy genre, van Tolkien tot Brandon Sanderson. Ook nieuw is een lijst van fantasy boeken die gelijkaardig zijn aan de fantasy boeken van Harry Potter. Genoeg keuze dus als je op zoek bent naar een goed fantasy boek om te lezen.

Bestekookboeken.com

KookboekenOp zoek naar goed kookboeken? Op Bestekookboeken.com vind je de beste en best verkochte kookboeken. Wil je graag op een verantwoorde manier diëten dan heb je er ook een rubriek met de beste dieet kookboeken. Misschien is het beste dieet wel een dieet waarbij je gewoon lekker en gezond eet en op een verantwoorde manier langzaam aan vermagert. Ondertussen staan er ook al nieuwe kookboeken uit 2019 op de websites en populaire kookboeken om vegetarisch te koken, of vegan te koken, voor de barbecue of kookboeken om lekker te gaan bakken. De nieuwste lijst is een top 10 kinderkookboeken met kookboeken waarmee kinderen zelf aan de slag kunnen gaan en hun eigen maaltijden kunnen gaan klaarmaken.

BesteBoeken.be

Beste BoekenBesteBoeken.be is een website waar je allerlei goede boeken kan vinden om te lezen in allerlei verschillende genres. De website bevat zo bijvoorbeeld lijsten met de beste science fiction boeken, beste fantasy boeken, beste horror boeken en beste spannende boeken. Daarnaast vind je er ook de beste historische romans en goede romans en biografieën. Er staan ondertussen meer dan 100 verschillende boekbesprekingen op BesteBoeken.be en er worden voortdurend nieuwe boeken aanraders toegevoegd, dus het loont zeker de moeite om eens te gaan kijken.

Boekentips.com

Boeken aanraders en tipsBoekentips.com is een goede plek om nieuwe boeken te ontdekken. De site is nog in opbouw maar je kan er al verschillende interessante lijsten van boeken aanraders terugvinden. Onder andere lijstjes van de best verkochte boeken en romans van 2016, zowel van Nederland als België. Recente lijsten zijn lijsten van de beste horror boeken ooit en beste oorlogsboeken ooit, maar er worden nog voortdurend nieuwe lijsten van boekentips aangemaakt zoals recent verschillende lijsten van kookboeken.

BesteKinderboeken.com

Bestekinderboeken.com is dé website voor en over kinderboeken. Met uitgebreide lijsten van leuke kinderboeken voor de leeftijden van 0 tot 12 jaar:

Daarnaast heb je een lijst met alle bekende kinderboeken en een lijst met enkel de meeste recente  leuke kinderboeken.

BesteJeugdboeken.com

BesteJeugdboeken.com is dé website voor en over jeugd- en Young Adult boeken. Je vindt er uitgebreide lijsten met de beste jeugdboeken van 2018 en de beste jeugdboeken ooit. Er zijn ook top 10 lijsten met de beste jeugdboeken voor 12 tot 15 jarigen en jeugdboeken voor +15 jaar. Bijkomende lijsten zijn onder andere een top 10 fantasy boeken voor de jeugdromantische Young Adult boeken en nog veel meer. Neem gerust eens een kijkje op de website.

Books To Read

Books To ReadBooks To Read is een Engelstalige site waar je je volgende favoriete Engelstalige boek kan ontdekken. Ontdek er Engelstalige boeken bestsellers en aanraders.

Zoek naar boeken op basis van auteur, titel of trefwoorden. Of zoek op basis van het ISBN nummer van het boek.

  

Andere interessante websites

Mybesthorrorbooks.com is de tegenhanger in het Engels van Horrorboeken.com. Daar vind je Engelstalige horrorboeken die je via Amazon kan bestellen.

Op DigiWereld.com kan je leren hoe je je eigen blog kan opstarten.

Op Muziektips.com vind je lijsten met de beste en bestverkochte cd's en lp's van het moment.

Op DVDfilmtips.com kan je dan weer de beste films en televisieseries van het moment terugvinden.

Op Speeltips.com heb je dan weer de beste videogames en het beste speelgoed van 2019.