Piercing

het doorboren van vlees
Auteur: 
Ryu Murakami
1994

Dit horror boek staat in beste horror boeken  

Beste horror boeken ooit: Piercing - Ryu Murakami

Ryu Murakami (opgelet, dit is niet Haruki Murakami, de nog bekendere Japanse romanschrijver) is een Japanse auteur die verschillende romans op zijn naam heeft staan maar die ook een echte onvervalst horror klassieker schreef met 'Piercing'. Om het met de woorden van een Engelse criticus te zeggen: This novel isn’t “boo” scary; it’s more like “set your teeth on edge for days and make you never want to be close to anyone for the rest of your life” scary.

Het hoofdpersonage van het verhaal Kawashima Masayukieen, een succesvolle Japanse grafisch ontwerper, wordt overweldigd door een onweerstaanbare drang om het het vlees van zijn pasgeboren kind te doorboren met een ijspriem. Hij beseft echter dat hij dit beter niet kan doen en beslist zijn dwanggedachten dan maar uit te proberen op een prostituee die hij gevangen neemt ... Een huiveringwekkend boek dat een echte aanrader is voor fans van het betere horror boek,voor wie het ook een beetje meer mag zijn.

Met 'Piercing' nog niet gevonden wat je zocht?

Er zijn nog veel meer steengoede horror boeken te ontdekken op de site.

Zo hebben we uitgebreide lijsten met top 10 horror boeken, top 10 horror boeken voor de jeugd en de beste horror boeken series. Als je deze lijsten eens doorkijkt vind je zeker nog een goed fhorror boek om te lezen. Misschien wel je nieuwe favoriete horror boek.

Op ScienceFictionBoeken.com vind je anders ook nog lijsten van de science fiction boeken en elders fantasy boeken. Veel leesplezier.