Stad van de nacht

Auteur: 
Dean Koontz
2021
Stad van de nacht dean koontz

Dean Koontz heeft het verhaal van Frankenstein in een nieuw jasje gestoken. Zijn moderne versie van het verhaal speelt zich af in het hedendaagse New Orleans. Stad van de nacht is het tweede deel van de Frankenstein reeks. Victor Frankenstein, ook bekend als Victor Helios, heeft nieuwe, levensgevaarlijke monsters gecreëerd om zijn doelen te bereiken, maar daarbij wordt hij steeds tegengewerkt door de detectives Michael Madison en Carson O’Connor en zijn eerdere creatie Deucalion. Daarom heeft Victor deze keer gebruik gemaakt van wetware, waardoor de creaties sterker en intelligenter zijn dan de mens. Maar dat betekent dat ook Victor niet in staat is om ze te stoppen. De stad is veranderd in een nachtmerrie.

Zou het Michael en Carson lukken om de creaties samen met Deucalion te stoppen, voordat de stad verwoest wordt en ze de mensheid vervangen?

De Amerikaanse auteur Dean Ray Koontz (1945) staat bekend om zijn spannende thrillers die vaak een vleugje horror, fantasy, science fiction of satire bevatten. Veel van zijn werken bereikten de New York Times-bestsellerlijst, waarvan meerdere direct op nummer één binnenkwamen. Dit maakt hem tot een van de grootste New York Times-bestsellerauteurs ter wereld. In totaal heeft hij maar liefst 105 boeken geschreven waarvan er meer dan zestig in het Nederlands te lezen zijn. Zijn boeken zijn wereldwijd meer dan 500 miljoen keer verkocht.

Kopen bij bol.com

Dit horror boek staat in beste horror boeken  

Met 'Stad van de nacht' nog niet gevonden wat je zocht?

Er zijn nog veel meer steengoede horror boeken te ontdekken op de site.

Zo hebben we uitgebreide lijsten met top 10 horror boeken, top 10 horror boeken voor de jeugd en de beste horror boeken series. Als je deze lijsten eens doorkijkt vind je zeker nog een goed fhorror boek om te lezen. Misschien wel je nieuwe favoriete horror boek.

Op ScienceFictionBoeken.com vind je anders ook nog lijsten van de science fiction boeken en elders fantasy boeken. Veel leesplezier.