Verbrijzeld

Auteur: 
Dean R Koontz
2021
Verbrijzeld - dean kootz

Wat een gezellige roadtrip van Philadelphia naar San Francisco had moeten worden, eindigt in een angstaanjagende achtervolging op leven en dood. Artiest Alex Doyle en zijn vriendin Courtney gaan verhuizen naar San Francisco en Alex rijdt samen met haar broertje Colin naar hun nieuwe huis. Onderweg merkt Alex een verdacht busje op dat telkens weer opduikt. Plotseling kunnen ze niet meer wijken voor het gevaar: de bestuurder dreigt vanuit zijn auto met een bijl. Wie is deze psychopaat en waar komt deze gerichte aanval vandaan? Hoe wist hij waar ze reden? En... weet hij hun eindbestemming?

De Amerikaanse auteur Dean Ray Koontz (1945) staat bekend om zijn spannende thrillers die vaak een vleugje horror, fantasy, science fiction of satire bevatten. Veel van zijn werken bereikten de New York Times-bestsellerlijst, waarvan meerdere direct op nummer één binnenkwamen. Dit maakt hem tot een van de grootste New York Times-bestsellerauteurs ter wereld. In totaal heeft hij maar liefst 105 boeken geschreven waarvan er meer dan zestig in het Nederlands te lezen zijn. Zijn boeken zijn wereldwijd meer dan 500 miljoen keer verkocht.

Kopen bij bol.com

Dit horror boek staat in beste horror boeken  

Met 'Verbrijzeld' nog niet gevonden wat je zocht?

Er zijn nog veel meer steengoede horror boeken te ontdekken op de site.

Zo hebben we uitgebreide lijsten met top 10 horror boeken, top 10 horror boeken voor de jeugd en de beste horror boeken series. Als je deze lijsten eens doorkijkt vind je zeker nog een goed fhorror boek om te lezen. Misschien wel je nieuwe favoriete horror boek.

Op ScienceFictionBoeken.com vind je anders ook nog lijsten van de science fiction boeken en elders fantasy boeken. Veel leesplezier.