Zwart Huis

het vervolg op De Talisman
Auteur: 
Stephen King & Peter Straub
2001

Dit horror boek staat in beste horror boeken   horror boeken voor fantasy fans  

beste horror boeken Stephen King - Zwart Huis

Zwart huis van bestsellerauteurs Stephen King en Peter Straub is het spectaculaire vervolg op de klassieker De Talisman.

Twintig jaar geleden reisde een jongen genaamd Jack Sawyer naar een parallel universum om zijn moeder te redden van een pijnlijke dood. Een dood die rampspoed naar de andere wereld zou hebben gebracht. Nu is Jack een gepensioneerde rechercheur Moordzaken in Los Angeles en heeft hij zich teruggetrokken in het gehucht Tamarack, Wisconsin. Hij kan zich zijn avonturen in de andere wereld niet herinneren en werd genoodzaakt ontslag te nemen bij de politie toen een rare toevalligheid dreigde deze herinneringen weer boven te halen. Dan wordt het stadje opgeschrikt door een aantal gruwelijke kindermoorden die verdacht veel lijken op het werk van een oude seriemoordenaar, en de hoofdcommissaris smeekt Jack om hem en zijn onervaren team te helpen om de moordenaar te vinden.

Maar is dit slechts het werk van een gestoord individu, of is er een mysterieuze en kwaadaardige kracht losgelaten op het kleine stadje?

Weer een nieuw horror verhaal van King en Straub met tal van bovennatuurlijke en fantasy elementen. Een heel leuke combinatie en erg spannend. Even goed als De Talisman.

Kopen bij bol.com

Met 'Zwart Huis' nog niet gevonden wat je zocht?

Er zijn nog veel meer steengoede horror boeken te ontdekken op de site.

Zo hebben we uitgebreide lijsten met top 10 horror boeken, top 10 horror boeken voor de jeugd en de beste horror boeken series. Als je deze lijsten eens doorkijkt vind je zeker nog een goed fhorror boek om te lezen. Misschien wel je nieuwe favoriete horror boek.

Op ScienceFictionBoeken.com vind je anders ook nog lijsten van de science fiction boeken en elders fantasy boeken. Veel leesplezier.